Spara pengar och tid

Har du någonsin provat på healing? Om inte, då tycker jag verkligen att du borde göra det. Du kan antingen boka in en fysisk session med en healer eller prova distanshealing. Det beror lite på vad du önskar och har möjlighet till.

Vad är då healing och vad är det bra mot? Först och främst är healing en naturlig form av alternativmedicin. Genom healing tränas kroppens naturliga förmåga att läka sig själv, vilket kan vara väldigt skönande i vissa situationer. Healing är en mycket effektiv metod för att snabbt få balans i kroppen och ställa in den på ett optimalt sätt. Distanshealing fungerar på samma sätt som fysisk healing – den enda skillnaden är att det inte handlar om en session där du är bredvid healern utan healern kan sitta på någon helt annan plats i världen. Det spelar ingen roll hur mycket tid som gått eller hur långt du är från den som ger healingen – distanshealing fungerar lika bra för alla.

Distanshealing har många fördelar, men en av de största fördelarna jag ser med det är att man kan ta del av healing av väldigt kunniga healers utan att behöva resa sig ur stolen. En annan stor fördel med distanshealing är att dess pris är mycket billigare och kan vara mer tillgängligt, beroende på din budget. Eftersom det inte finns healers i alla städer kan du behöva åka väldigt långt för att få healing. För att spara både tid och pengar kan du därmed prova distanshealing istället, då behöver du inte åka någonstans.

Om du är intresserad av att prova på healing, fysisk eller distanshealing, tveka då inte att hitta en healer i närheten av dig (eller vart som helst om du riktar in dig på distanshealing). Healing är bra för alla och kan göra underverk för din kropp och själ. Jag rekommenderar alla att prova det!